انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزش عالی پلدختر با حکم رئیس دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۳/۲۲

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، با حکمی، دکتر شهرام ملکی، عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان را به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی پلدختر منصوب کرد.

پیش از این، دکتر سیدنجم‌الدین موسوی، ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر را عهده‌دار بود.

در حکم دکتر خسرو عزیزی خطاب به دکتر شهرام ملکی، آمده است:

«... نظر به تعهد، حسن سابقه و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، شما را به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی پلدختر منصوب می‌نمایم.

امید است با اتکال به خداوند سبحان، مأموریت و وظایف آن مرکز آموزش عالی را بر پایه قوانین و سیاستها و برنامه‌های مصوب به انجام رسانید؛ بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و سیاستهای دولت تدبیر و امید، با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق راهبردهای سند دانشگاه اسلامی و برآوردن اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، ایفاء نمایید».

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۸/۰۳/۲۲ - ۰۰:۰۰