حمایت مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم از طرحهای پژوهشی با کیفیت بالا/ اعلام اولویتهای پژوهشی سال 98

۱۳۹۸/۰۳/۲۰

بدین وسیله به اطلاع میرساند مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای توانمندسازی و استفاده بهینه از ظرفیتهای پژوهشی کشور و معرفی پژوهشگران ایرانی به جامعه علمی جهانی و دریافت طرحهای پژوهشی با کیفیت بالا که براساس اولویتهای استراتژیک کشور تدوین شده باشند طرحهای خود را با عنوانهای طرح جندی شاپور (برنامه پژوهشی مشترک ایران _ فرانسه)، پیترو دلاواله (برنامه پژوهشی مشترک ایران _ ایتالیا)، icrp (برنامه پژوهشی مشترک با 29 کشور جهان)، ایکارد، سیمرغ، آیسد و حمایت از همایشها و کارگاهها اطلاع رسانی میکند.

این مرکز از طرحهای پژوهشی مشترک اعضای هیئت علمی دانشگاههای خارجی با محققان خارجی حمایت میکند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و دیدن اولویتهای پژوهشی سال 98 به تارنمای مرکز مراجعه فرمایید.

آدرس اینترنتی مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم:

www.cissc.ir

۱۳۹۸/۰۳/۲۰ - ۰۰:۰۰