جلسه شورای دانشگاه لرستان و تأکید دکتر عزیزی بر ارتقای بهره وری و کارآمدی

۱۳۹۸/۰۳/۱۳

جلسه شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر خسرو عزیزی برگزار شد.

صبح روز دوشنبه، 12 خردادماه جلسه شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر خسرو عزیزی و با حضور معاونان و رؤسای دانشکده ها در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه تشکیل شد و درباره موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

رئیس دانشگاه لرستان(دکتر خسرو عزیزی) در این جلسه بر نکات ذیل تأکید کرد:

_ تلاش بیشتر برای ارتقای جایگاه علمی دانشگاه لرستان از طریق ارتقای کیفیت مقالات.

_ تقویت سیاستهای تشویقی در جهت تشویق هرچه بیشتر برای تولید مقالات علمی با تأکید بر پایان نامه های تقاضامحور.

_ از سال 92 تاکنون شاهد افزایش بیش از چهار برابری تعداد مقالات علمی ISI دانشگاه لرستان بوده ایم.

_ تأکید بر ارتقای بهره وری، کارآمدی نیروی انسانی و کاهش هزینه های جاری دانشگاه.

_ تأکید بر تقویت راهکارهای ذیل مدیریت سبز.

_ برنامه ریزی برای دیجیتالی کردن پایان نامه های دانشجویی.

_ ساماندهی کیفی پرداخت اضافه کاریهای کارکنان و نیروهای مختلف غیرهیئت علمی.

_ ضرورت هوشمندسازی مصرف منابع انرژی همچون برق، آب و گاز.

_ تأکید بر برگزاری کارگاههای آموزشی با هماهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با موضوعات تقویت اخلاق کاری و تعهد کاری ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی برای ترویج بیشتر فرهنگ تعهد کاری.

در این جلسه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی) نیز حضور داشت.

رؤسای دانشکده های مختلف دانشگاه لرستان، نقطه نظرات و دیدگاههای خود را در این جلسه، بیان کردند.

همچنین، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی) بر تقویت جایگاه شورای دانشگاه لرستان به عنوان یک شورای مهم در تصمیم گیریها در جهت تقویت خرد جمعی تأکید کرد.

۱۳۹۸/۰۳/۱۳ - ۰۰:۰۰