برگزاری مراسم گرامیداشت سی اُمین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام خمینی (ره)

۱۳۹۸/۰۳/۱۳

مراسم گرامیداشت سی اُمین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام خمینی (ره)، با حضور رئیس، معاونان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان در مسجد فاطمه زهرا (س) این دانشگاه برگزار شد.

ظهر روز دوشنبه، 13 خردادماه و در آستانه 14 خرداد (سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران) حضرت امام خمینی (ره)، مراسمی را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار کرد.

رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی)، معاونان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان در این مراسم شرکت کردند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا خدایی (عضو هیئت علمی گروه آموزشی معارف اسلامی دانشگاه لرستان) درباره ویژگیهای شخصیتی و رفتاری حضرت امام (ره) به سخنرانی پرداخت.

وی تأکید کرد:«شخصیت حضرت امام (ره) در همه ابعاد، یک شخصیت الگو برای همه ماست».

حجت الاسلام و المسلمین خدایی، یکی از درسهای مهم امام (ره) را درس ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن و دوری جستن از ترس، سازش و تسلیم دانست.

گفتنی است نماز جماعت ظهر و عصر نیز به امامت حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی (مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان)، اقامه شد.

۱۳۹۸/۰۳/۱۳ - ۰۰:۰۰