حضور مسئولان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه لرستان در جلسه تفسیر قرآن کریم و مراسم معنوی شب قدر

۱۳۹۸/۰۳/۰۸

رئیس، معاونان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه لرستان در جلسه تفسیر قرآن کریم و مراسم سومین شب قدر ماه مبارک رمضان شرکت کردند.

شامگاه سه شنبه، 7 خردادماه، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی)، معاونان و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه لرستان در مسجد بعثت خرم آباد حضور یافتند و در جلسه تفسیر قرآن کریم ماه مبارک رمضان شرکت کردند.

همزمان با ایام ماه مبارک رمضان و هر شب، جلسه تفسیر قرآن کریم توسط نماینده معزز ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ( حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد میرعمادی) برپاست.

همچنین، رئیس، معاونان و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه لرستان در همین شب، در مراسم معنوی شب قدر که در مسجد الغدیر ستاد دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان (واقع در میدان شهید انوشیروان رضایی) برگزار شد، شرکت کردند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی) نیز در مراسم شب قدر (مسجد الغدیر ستاد دانشگاه علوم پزشکی لرستان) حضور یافت.

امسال با برنامه ریزیهای صورت گرفته، مسجد الغدیر ستاد دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، به عنوان محل برگزاری مراسم معنوی شبهای قدر دانشگاهیان استان لرستان انتخاب شد.

۱۳۹۸/۰۳/۰۸ - ۰۰:۰۰