برگزاری جلسه کمیته علمی تبیین ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام (ره)

۱۳۹۸/۰۳/۰۵

جلسه کمیته علمی دانشگاهیان استان لرستان با موضوع تبیین علمی ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام (ره)، تشکیل شد.

روز یکشنبه، 5 خردادماه، این جلسه به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان تشکیل و درباره اهمیت تبیین علمی شخصیت و ارزشهای حضرت امام (ره)، بحث و تبادل نظر شد.

این جلسه در آستانه بزرگداشت ایام 14 و 15 خردادماه که در پیش است برگزار شد و اعضای حاضر در جلسه بر انجام هرچه بیشتر پژوهشهای علمی برای تبیین هرچه بهتر ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام (ره) و انتقال نتایج پژوهشها به نسل جوان، تأکید کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل) در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، گفت:«کمیته علمی و تخصصی به صورت دائمی فعالیت خواهد داشت».

وی تشریح کرد:«از جمله برنامه های این کمیته اجرای میزگردهای تلویزیونی و برگزاری نشست ضیافت اندیشه است».

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اظهار داشت:«در این کمیته اعضای هیئت علمی مرتبط با موضوعاتی همچون فقه، عرفان، فلسفه و ... حضور دارند».

حجت الاسلام و المسلمین دکتر فلاحی اصل، تصریح کرد:«در کمیته علمی تبیین ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام (ره)، اعضایی از همه دانشگاههای استان لرستان حضور دارند».

دکتر فلاحی اصل، توضیح داد:«هدف کمیته، آن است که تحقیقات و پژوهشهای علمی درباره ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام (ره) همچون ابعاد فقهی، سیاسی، عرفانی، اجتماعی و ... گسترش یابد».

در این جلسه، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی (حجت الاسلام و المسلمین سیدلطف اله حیات الغیب)، معاون دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان (حجت الاسلام و المسلمین امین فاطمی نیک)، رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان (دکتر سعید فرح بخش) و برخی دیگر از اعضای هیئت علمی، حضور داشتند.

گفتنی است 14 خردادماه، سالروز عروج ملکوتی بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) است.

۱۳۹۸/۰۳/۰۵ - ۰۰:۰۰