انتخاب مجدد دکتر محسن عادلی به عنوان یکی از سرآمدان علمی کشور/ ارتقای رتبه دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۲/۳۱

فدراسیون سرآمدان علمی ایران، تحت حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تعداد 75 نفر از محققان کشور را در سال 1398 به عنوان سرآمدان علمی کشور انتخاب کرده است.

این افراد در دو قالب گروه الف و ب (50 نفر اول و 25 نفر دوم) انتخاب شده‌اند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان (دکتر محمد فیضیان)، ضمن تبریک به دکتر محسن عادلی (عضو هئیت علمی دانشکده علوم پایه، رشته شیمی)، اظهار داشت: «آقای دکتر عادلی با کسب امتیاز 803 در رتبه 7 گروه الف فهرست سرآمدان علمی کشور، قرار گرفته است».

گفتنی است دکتر محسن عادلی در سال 1397 نیز در فهرست سرآمدان علمی کشور، قرار داشت.

همچنین از بین 30 دانشگاه و مؤسسه انتخاب شده کشور، دانشگاه لرستان با ارتقای 10 پله صعود نسبت به سال قبل، در جایگاه هفتم (7) قرار گرفته است.

منبع خبر: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۲/۳۱ - ۰۰:۰۰