کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی برگزار شد

۱۳۹۸/۰۲/۲۵

کارگاه آموزشی نشریات علمی تخصصی دانشجویی، با تدریس مهدی امید، در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این کارگاه در روز سه شنبه، 24 اردیبهشت با حضور عوامل نشریات دانشجویی علمی تخصصی با نامهای: خوشه (زراعت و اصلاح نباتات)،آکوا (مهندسی آب)، رویانا (تولیدات دامی)، پارازیت (گیاهپزشکی)، کفشدوزک (تولیدات گیاهی) و آوای جنگل (جنگلداری)، برگزار شد.

مدیریت محتوای نشریات علمی تخصصی دانشجویی، عوامل، کادر و نیروی انسانی در نشریات دانشجویی، مزایای فعالیت در نشریات علمی تخصصی، روزنامه نگاری آنلاین و چند رسانه ای (مولتی مدیا) در نشریات علمی تخصصی، از جمله مباحثی بود که در این کارگاه، تدریس شد.

این نشریات موفق شده اند در جشنواره های معتبر دانشجویی کشور، رتبه های برتر را کسب نمایند.

مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، مهدی امید است.

یکی از برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزاری کارگاههای مختلف برای عوامل و دست اندرکاران نشریات دانشجویی است.

هدف از برگزاری اینگونه کارگاههای آموزشی، ارتقای سطح حرفه ای و کیفی نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان است.

۱۳۹۸/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰