برگزاری اولین جلسه کمیته تذکر لسانی شورای عفاف و حجاب دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۲/۲۵

اولین جلسه کمیته تذکر لسانی شورای عفاف و حجاب دانشگاه لرستان با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تشکیل شد.

در این جلسه که صبح روز چهارشنبه، 25 اردیبهشت ماه در دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد، بر تقویت فرهنگ حجاب در سطح دانشگاه تأکید شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی)، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حجت الاسلام دکتر حسین فلاحی اصل) و معاون دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم در دانشگاههای استان (حجت الاسلام و المسلمین امین فاطمی نیک) حضور داشتند.

اعضای حاضر در جلسه نیز دیدگاههای خود را درباره اهمیت امر به معروف و نهی از منکر و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب در سطح دانشگاهها و ارائه راهکارهای مختلف فرهنگی، بیان نمودند.

مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز در این جلسه حضور داشتند.

۱۳۹۸/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰