تأکید رئیس دانشگاه لرستان بر ارتقای شاخصهای بین المللی دانشگاه لرستان در جلسه شورای راهبردی همکاریهای علمی بین المللی

۱۳۹۸/۰۲/۱۵

رئیس دانشگاه لرستان در جلسه شورای راهبردی گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان گفت:«باید شاخصهای بین المللی شدن دانشگاه را ارتقا داد».

رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی) در جلسه شورای راهبردی گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان که صبح روز یکشنبه، 15 اردیبهشت در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد تشریح کرد:«شاخصها و استانداردهای مدنظر برای بعد بین المللی دانشگاه لرستان را بایستی ارتقا داد».

دکتر عزیزی تصریح کرد:«رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان تقویت دیپلماسی علمی بین المللی و افزایش سطح همکاریهای  علمی و تحقیقاتی دانشگاه لرستان با سایر دانشگاههای کشورهای دیگر است».

وی اظهار داشت:«تفاهم نامه های علمی که بین دانشگاه لرستان با سایر دانشگاههای دیگر کشورها منعقد میشود بایستی به صورت دقیق اجرایی شوند و این خود، یکی از موضوعات مهم در بعد فعالیت علمی بین المللی دانشگاهی است».

در این جلسه که مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی) و معاونان دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند مدیر گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود) متغیرهای مورد نیاز برای ارتقای سطح بین المللی دانشگاه لرستان را از قبیل برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی بین المللی و سایر موضوعات مرتبط با دانشجویان خارجی دانشگاه لرستان را توضیح داد.

اعضای جلسه نیز دیدگاهها و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند.

گفتنی است در حال حاضر، تعداد 25 دانشجوی خارجی در دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند.

۱۳۹۸/۰۲/۱۵ - ۰۰:۰۰