بازدید دانشجویان دانشگاه لرستان از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۱۳۹۸/۰۲/۱۵

بیش از دویست نفر از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه لرستان، از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کردند.

سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 4 تا 14 اردیبهشت 98 در محل مصلای امام خمینی (ره) تهران برپا بود و با برنامه ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، در سه نوبت، بیش از دویست نفر از دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه، از نمایشگاه مذکور بازدید کردند.

هر سال، در اردیبهشت ماه، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار می شود و علاقه مندان، کتابهای مورد نیاز خود را از این نمایشگاه بین المللی، تهیه می کنند.

مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و پژوهشی کشور و همچنین بسیاری از کتابخانه ها، نیازهای خود در حوزه کتاب را از این نمایشگاه، تأمین می کنند.

برنامه ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برای بازدید دانشجویان دختر و پسر دانشگاه لرستان از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، با هدف تقویت فرهنگ کتابخوانی در جامعه به ویژه نسل جوان و دانشجو و همچنین، تهیه کتابهای مورد نیاز دانشگاهی، صورت گرفت.

۱۳۹۸/۰۲/۱۵ - ۰۰:۰۰