برگزاری اردوی فرهنگی، تفریحی و گردشگری برای دانشجویان خارجی دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۲/۱۴

اردوی فرهنگی، تفریحی و گردشگری ویژه دانشجویان خارجی دانشگاه لرستان را معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، با همکاری گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان برگزار کرد.

این اردوی فرهنگی، تفریحی، گردشگری، در روز پنجشنبه، 12 اردیبهشت 98 در منطقه گردشگری «آبشار نوژیان» برگزار شد.

آبشار نوژیان از جمله جاذبه های گردشگری طبیعی استان لرستان است.

ارتفاع این آبشار، 95 متر و عرض تاج 5 متر است و آبشار در جنوب شرقی خرم آباد در منطقه پاپی قرار دارد.

دانشگاه لرستان در حال حاضر دارای 25  دانشجوی خارجی است که در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در رشته های مختلف تحصیلی، مشغول به تحصیل اند.

از جمله برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزاری اردوهای تفریحی و گردشگری مختلف برای دانشجویان، جهت آشنایی هرچه بیشتر آنها با جاذبه های مختلف گردشگری استان لرستان در جهت رونق گردشگری در این استان و معرفی جاذبه های گردشگری است.

رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، تلاش بیشتر برای جذب دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه لرستان است.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئولیت گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان را برعهده دارد.

۱۳۹۸/۰۲/۱۴ - ۰۰:۰۰