برگزاری جشن نیمه شعبان با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۲/۰۲

جشن نیمه شعبان با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان در این دانشگاه برگزار شد.

جشن نیمه شعبان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، کانونها و هیئتهای فرهنگی و مذهبی دانشجویی، شورای صنفی دانشجویان و معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این جشن در تاریخ یکشنبه، اول اردیبهشت ماه همزمان با سالروز تولد حضرت ولیعصر (عج) با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

برنامه های متنوعی در این جشن اجرا شد؛ از جمله:

سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین عبداله فاضلی (معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان).

اجرای نمایش توسط گروههای مختلف.

پخش کلیپهای متنوع تصویری.

اجرای مسابقه.

شعرخوانی توسط دانشجویان.

اجرای موسیقی.

اجرای تواشیح توسط گروه امام عصر(عج).

صرف شام به میزبانی معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان.

همچنین، مراسم احیای شب نیمه شعبان با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان، در محل مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه، توسط کانون دانشجویی مهدویت و هیئت فرهنگی، مذهبی رایه العباس به همراه پرسش و پاسخ مهدوی، برگزار شد.

دانشجویان در  مراسم احیای شب نیمه شعبان که از ساعت 12 شب شنبه 31 فروردین ماه، شروع و تا اذان صبح ادامه یافت به راز و نیاز با خداوند و قرائت دعا برای سلامتی و تعجیل فرج امام زمان (عج) پرداختند.

۱۳۹۸/۰۲/۰۲ - ۰۰:۰۰