افتتاح بازارچه دانشجویی خیریه غذا و استقرار چادر کمک رسانی کانون دانشجویی هلال احمر

۱۳۹۸/۰۱/۲۵

بازارچه خیریه دانشجویی کانون ستین دانشگاه لرستان، با مشارکت دانشجویان و با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، در محل سایت مرکزی دانشگاه، افتتاح شد.

ظهر روز یکشنبه، 25 فروردین ماه، با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل و سایر مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دانشجویان، بازارچه خیریه دانشجویی ستین دانشگاه لرستان که شامل غرفه های مختلف فروش غذاهای گرم است به منظور کمک به سیل زدگان استان لرستان به ویژه کودکان سیل زده، افتتاح شد.

همچنین، چادر جمع آوری کمکهای کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه لرستان نیز در این محل برپاست و مشغول جمع آوری کمکها و ارسال آنها به مناطق مختلف سیل زده استان لرستان است.

این بازارچه خیریه دانشجویی، به مدت سه روز برپاست.

کلاسهای دانشگاه لرستان از تاریخ 17 تا 24 فروردین ماه به علت وقوع سیل اخیر و ایجاد برخی خسارتها و در جهت رفاه حال دانشجویان، تعطیل بود.

۱۳۹۸/۰۱/۲۵ - ۰۰:۰۰