توزیع بسته های غذایی اهدایی دانشگاه لرستان در بین سیل زدگان با حضور رئیس دانشگاه

۱۳۹۸/۰۱/۱۶

با حضور رئیس دانشگاه لرستان، بسته های مختلف مواد غذایی، در مناطق سیل زده شهرستان پلدختر و در بین سیل زدگان توزیع شد.

ضمن تشکر از اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان گرامی دانشگاه لرستان به خاطر کمکهای متعدد خود برای سیل زدگان استان لرستان، به اطلاع میرساند در روز جمعه، 16 فروردین ماه، محموله بسته هایی اهدایی دانشگاه لرستان که از محل کمکهای نقدی اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان گرامی این دانشگاه تهیه شده بود با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی) و مشارکت و همکاری شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، راهی مناطق سیل زده شهرستان پلدختر شد و انواع بسته های غذایی، شامل: آب معدنی، پنیر، تن ماهی، کنسرو لوبیا قارچ، حلوا شکری و نان، در بین سیل زدگان توزیع شد.

شماره حساب اعلامی دانشگاه لرستان برای کمک به سیل زدگان: 2709049448

شماره کارت: 53587004629545