سالنهای جلسات و آمفی تئاتر دانشگاه لرستان به نام شهدای دانشجو نامگذاری می شوند

۱۳۹۷/۱۲/۲۶

با تصویب هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، اسامی سالنهای جلسات و آمفی تئاتر دانشگاه لرستان، به نام شهدای دانشجوی دانشگاه، نامگذاری می شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، با تصویب هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، مکانهای ذیل در دانشگاه لرستان، به نام شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان، نامگذاری می شوند:

_ سالن کنفرانس، طبقه دوم دانشکده ادبیات و اقتصاد، به نام دانشجوی شهید سیدسعید میربهرسی.

_ سالن جلسات طبقه همکف دانشکده ادبیات و اقتصاد، به نام دانشجوی شهید امامعلی رشوند.

_ سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات و اقتصاد، به نام دانشجوی شهید عبدالرسول شکوهی.

_ سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه، به نام دانشجوی شهید علیرضا فرجی.

_ سالن آمفی تئاتر در حال ساخت سایت مرکزی دانشگاه، به نام دانشجوی شهید محمدرضا دانیالی.

_ سالن جلسات جنب آمفی تئاتر در حال ساخت سایت مرکزی دانشگاه، به نام دانشجوی شهید اسماعیل ابراهیمی.

۱۳۹۷/۱۲/۲۶ - ۰۰:۰۰