آیین بزرگداشت روز شهدا/ رونمایی از تصاویر شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۱۲/۲۲

رئیس، معاونان، کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان، با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان، بار دیگر با آرمانهای شهدا، تجدید میثاق کردند.

22 اسفندماه، روز شهید و بزرگداشت مقام شامخ شهداست.

به همین مناسبت، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برنامه معنوی تجدید میثاق با آرمانهای شهدا را صبح روز چهارشنبه، 22 اسفندماه، در محل گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان برگزار کرد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاونان و کارکنان دانشگاه همراه با اعضای هیئت علمی، در این مراسم معنوی حضور یافتند و با قرائت فاتحه و غبارروبی مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان، بار دیگر با آرمانهای والای شهیدان، تجدید میثاق کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، در سخنانی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت:«شهیدان الگوی کامل و بی نقص بشریت هستند».

دکتر فلاحی اصل، تشریح کرد:«همواره باید یاد و خاطره شهیدان را زنده نگه داریم».

وی تصریح کرد:«امنیت و آرامش کشور، مرهون جانفشانیها و فداکاریهای شهداست».

همچنین، در این مراسم معنوی، از تصاویر شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان، رونمایی شد.

قرار است این تصاویر، در مکانهای مختلف دانشگاه لرستان، نصب شوند.

این تصاویر مربوط به شش شهید دانشجوی دانشگاه لرستان هستند که در عملیات حاج عمران، به فیض شهادت نايل آمدند.

۱۳۹۷/۱۲/۲۲ - ۰۰:۰۰