تجلیل از دانشجویان برتر

۱۳۹۷/۱۲/۲۱

از دانشجویان برتر و پذیرفته شدگان بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، ظهر روز سه شنبه، 21 اسفندماه و با برنامه ریزی و همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان (مدیریت استعدادهای درخشان)، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه و بنیاد نخبگان استان لرستان، آیین تجلیل از دانشجویان برتر گروههای مختلف آموزشی و پذیرفته شدگان بدون آزمون سال تحصیلی 98 ـ 97 ، در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری (دانشکده ادبیات و علوم انسانی)، برگزار شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان، در سخنانی، بر تقویت نیروی انسانی نخبه، حمایت از نخبگان جامعه و اثرگذاری آن در توسعه یافتگی و پیشرفت، تأکید کرد.

دکتر رشیدیان، گفت:«نخبگان، نقش پیشتازی در مسیر توسعه و پیشرفت جامعه دارند».

رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری (دکتر مسعود طاهری نیا)، رئیس دانشکده فنی و مهندسی (دکتر فریدون امیدی نسب)، مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان (دکتر سعید غلامرضایی)، و کلانتری (از بنیاد نخبگان استان لرستان)، در این آیین حضور داشتند.

۱۳۹۷/۱۲/۲۱ - ۰۰:۰۰