افتخارآفرینی دانشجویان پسر دانشگاه لرستان در مسابقات ووشو دانشجویان کشور

۱۳۹۷/۱۲/۲۱

رضا غلامی و مصطفی پیرداده بیرانوند، از دانشجویان دانشگاه لرستان،‌ دو مقام اول و سوم را در اولین دوره مسابقات ووشو دانشجویان کشور، کسب کردند.

رضا غلامی، دانشجوی رشته الکترونیک، توانست در وزن منفی 80 کیلوگرم، مقام اول و مدال طلا را به دست آورد.

مصطفی پیرداده بیرانوند، دانشجوی رشته کامپیوتر نیز توانست در وزن منفی 75 کیلوگرم، عنوان سوم و مدال بُرنز این رقابتها را از آن خویش کند.

در این دوره از رقابتها و در بخش دانشجویان دختر نیز دو مقام ارزشمند را دانشجویان دختر دانشگاه لرستان کسب کردند.  زینب خادمی در وزن منفی 65 و فاطمه خدادادی در وزن منفی 60 کیلوگرم، موفق شدند به ترتیب، مدال طلا و بُرنز را از آن خویش کنند.

دانشگاه قم، میزبان اولین دوره مسابقات ووشو دانشجویان دختر و پسر کشور است.  تاریخ برگزاری مسابقات: 18 تا 23 اسفندماه 97.

۱۳۹۷/۱۲/۲۱ - ۰۰:۰۰