هم اندیشی برای حمایت از نخبگان

۱۳۹۷/۱۲/۲۰

جلسه مشترک مدیران بنیاد نخبگان استان و مسئولان حوزه کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با حضور دانشجویان فعال کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه لرستان، برگزار شد.

در این جلسه که ظهر روز یکشنبه، 19 اسفندماه، در محل مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد، رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان،دکتر حمزه امیری، یکی از اهداف بنیاد نخبگان استان را شناسایی و توانمندسازی نخبگان استان دانست.

دکتر امیری، توضیح داد:«سامانه سینا جهت ثبت اطلاعات دانشجویان درنظر گرفته شده است».

وی، نخبگان را یک قشر پیشرو در زمینه های مختلف دانست و تأکید کرد:«همواره باید از نخبگان حمایت نمود».

مدیر پشتیبانی فرهنگی دانشگاه لرستان، امید سلیمانی و مدیر برنامه ریزی فرهنگی دانشگاه، هبت اله افخمی نیز بر تقویت هرچه بیشتر ارتباط بین بنیاد نخبگان استان لرستان و دانشگاه لرستان تأکید نمودند.

مدیر فرهنگی بنیاد نخبگان استان لرستان، کلانتری نیز بر ارتباط هرچه بیشتر دانشجویان و دانشگاهیان با بنیاد نخبگان استان لرستان، تأکید نمود.

برگزاری دوره های آموزشی از جمله مصوبات این جلسه بود.

دانشجویان فعال کانونهای دانشجویی فرهنگی و هنری دانشگاه لرستان نیز دیدگاههای خود را مطرح نمودند.

۱۳۹۷/۱۲/۲۰ - ۰۰:۰۰