تجلیل از تلاشگران دهمین همایش بین المللی سیره علوی

۱۳۹۷/۱۲/۲۰

از دست اندرکاران و عوامل دهمین همایش بین المللی سیره علوی، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، ظهر روز دوشنبه، 20 اسفندماه، با حضور معاونان پژوهش و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر فیضیان، دکتر یونسی و دکتر فلاحی اصل، از دست اندرکاران و عوامل اجرایی دهمین همایش بین المللی سیره علوی، تجلیل شد.

مدیر گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، در سخنانی، ضمن تشکر از همه عوامل برگزاری دهمین همایش بین المللی سیره علوی، تصریح کرد:«امام علی (ع) از هر نظر الگوی همه ماست و همه باید تلاش کنیم مسیر زندگی خود را براساس الگوپذیری از شخصیت امام علی (ع)، قرار دهیم».

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان نیز در سخنان کوتاهی گفت:«خوشبختانه با تلاشهای انجام شده، دهمین همایش بین المللی سیره علوی، با کیفیت بالایی برگزار شد که بایستی از همه مدیران و دست اندرکاران این همایش، سپاسگزاری نمایم».

همچنین، در این آیین، مدیر گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان، از کوششهای رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، برای برگزاری هرچه بهتر این همایش، تشکر کرد.

گفتنی است دهمین همایش بین المللی سیره علوی، با همکاری بنیاد بین المللی غدیر و دانشگاه لرستان، چهارشنبه، هشتم اسفندماه امسال به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

همایش دهم، با رویکرد «امام علی (ع): اقتصاد و جامعه»، برگزار شد.

۱۳۹۷/۱۲/۲۰ - ۰۰:۰۰