نتایج مسابقات فوتسال بانوان دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۱۲/۱۴

تیم فوتسال بانوان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، «مقام اول» مسابقات فوتسال بانوان کارمند و هیئت علمی دانشگاه لرستان را کسب کرد.

این دوره از رقابتها در ایام دهه مبارک فجر، شروع و شنبه، 10 اسفندماه، پایان یافت.

مسابقات در یک گروه به صورت دوره ای برگزار شد و در نهایت، تیم فوتسال بانوان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان که دارای امتیاز یکسان هفت با تیم امور مالی دانشگاه بود، به علت تفاضل گل بهتر، عنوان «نخست» این دوره از رقابتهای فوتسال درون دانشگاهی دانشگاه لرستان را از آن خویش کرد.

تیم فوتسال امور مالی دانشگاه، دوم شد و تیمهای امور دانشجویی و امور اداری نیز، به صورت مشترک، در جایگاه سوم قرار گرفتند.

مسابقات درون دانشگاهی فوتسال ویژه گرامیداشت دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، با همکاری مشترک اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان، بسیج کارکنان دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، برگزار شد.

۱۳۹۷/۱۲/۱۴ - ۰۰:۰۰