دو آگهی مناقصه (احداث ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی و احداث کانال سنگی و بتنی انتقال آب)

۱۳۹۷/۱۲/۱۲

آگهی مناقصه احداث ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان و آگهی مناقصه احداث کانال سنگی و بتنی انتقال آب.

الف _ آگهی مناقصه شماره 14_97 (یک مرحله ای)

دانشگاه لرستان در نظر دارد احداث ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله ای به شرکتهای واجد شرایط که صلاحیت و تجربه کافی (رتبه 3 ابنیه و 5 تأسیسات) در این زمینه را دارند، واگذار نماید.

1_ موضوع مناقصه: احداث ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان (پرداخت از محل اسناد خزانه اسلامی).

2_ تضمين شركت در مناقصه: بـه صـورت ضـمانت نامـه بـانكي يـا چـك بـانكی تضـمين شـده بـه مبلـغ ده میلیارد ریال ( یک میلیارد تومان).

3_ مهلت دریافت اسناد مناقصه از طریق سامانه اینترنتی: از ساعت 10 صبح روز یکشنبه، 12 اسفند تا ساعت 10 روز چهارشنبه 15 اسفند 97.

4_ دریافت اسناد مناقصه: متقاضيان مي توانند جهت دریافت اسناد مناقصـه به سایت سامانه تدارکات الکترونیک دولت به آدرس اینترنتی: www.setadiran.ir مراجعه نمایند .

5_ مهلت بارگذاری اسناد تکمیل شده مناقصه در سامانه تدارکات الکترونیک دولت : تا ساعت 10 صبح روز شنبه، 25 اسفندماه 97.

6_ زمان برگزاري جلسه كميسیون مناقصه: ساعت  11 صبح روز شنبه، 25 اسفندماه 97.

7_ آدرس مناقصه گذار: کیلومتر 5 جاده خرم آباد _ تهران _ دانشگاه لرستان _ سازمان مرکزی.

8_ شماره تلفن مناقصه گذار: 33120110  – 066  دبيرخانه كميسيون معاملات.

9_ محل برگزاري مناقصه: اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان.

10_ ساير اطلاعات و جزئيات در اسناد مناقصه موجود مي باشد.

11_ هزینه نشر آگهی برعهده برنده مناقصه است.

ضمناً توجه به موارد زیر الزامی است:

همه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران و بازگشایی پاکتها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت )ستاد ( به آدرس:        www.setadiran.ir انجام خواهد شد و لازم است مناقصه گران در صورت عدم عضویت قبلی، مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه، انجام بدهند.

اطلاعات تماس سامانه ستاد جهت انجام مراحل عضویت در سامانه:

مرکز تماس:  02141934

دفتر ثبت نام: 85193768 و 88969737

ب_ آگهی مناقصه شماره 13_97 (یک مرحله ای)

دانشگاه لرستان در نظر دارد احداث کانال سنگی و بتنی انتقال آب دانشگاه را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله ای به شرکتهای واجد شرایط که صلاحیت و تجربه کافی (رتبه 5 آب) در این زمینه را دارند، واگذار نماید.

1_ موضوع مناقصه: احداث احداث کانال سنگی و بتنی انتقال آب دانشگاه لرستان (پرداخت از محل منابع عمومی).

2_ تضمين شركت در مناقصه: بـه صـورت ضـمانت نامـه بـانكی يـا چـك بـانكی تضـمين شـده بـه مبلـغ چهارصد میلیون ریال (چهل میلیون تومان).

4_ دریافت اسناد مناقصه: متقاضيان می توانند جهت دریافت اسناد مناقصـه به سایت سامانه تدارکات الکترونیک دولت به آدرس اینترنتی: www.setadiran.ir مراجعه نمایند.

5_ مهلت بارگذاری اسناد تکمیل شده مناقصه در سامانه تدارکات الکترونیک دولت: تا ساعت 10 صبح روز شنبه، 25 اسفند 97.

6_ زمان برگزاری جلسه كميسیون مناقصه: ساعت 11 صبح روز شنبه، 25 اسفند 97.

8_ شماره تلفن مناقصه گذار: 33120110  – 066  دبيرخانه كميسيون معاملات دانشگاه لرستان.

9_ محل برگزاری مناقصه: اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان.

10_ ساير اطلاعات و جزئيات در اسناد مناقصه، موجود است.

11_ هزینه نشر آگهی برعهده برنده مناقصه است.

ضمناً توجه به موارد زیر الزامی است:

همه مراحل برگزاری مناقصه از دریافت اسناد مناقصه تا ارائه پیشنهاد مناقصه گران و بازگشایی پاکتها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت  (ستاد) به آدرس : www.setadiran.ir  انجام خواهد شد و لازم است مناقصه گران در صورت عدم عضویت قبلی ، مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مناقصه، انجام دهند.

اطلاعات تماس سامانه ستاد جهت انجام مراحل عضویت در سامانه:

مرکز تماس: 02141934

دفتر ثبت نام: 85193768 و 88969737

جهت دریافت فایل نقشه های مناقصه ساختمان ادبیات و علوم انسانی اینجا کلیک کنید.

۱۳۹۷/۱۲/۱۲ - ۰۰:۰۰