حمایت از ایده پردازی و خلاقیت در فعالیت انجمنهای علمی دانشجویی

۱۳۹۷/۱۲/۱۱

جلسه مشترک مدیران پارک علم و فناوری لرستان، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه لرستان و دبیران و فعالان انجمنهای علمی دانشگاه، برگزار شد.

در این جلسه که ظهر روز شنبه، 11 اسفندماه در محل دفتر اداره انجمنهای علمی دانشگاه لرستان برگزار شد، درباره آشنایی با فرایندهای پارک علم و فناوری، مراکز رشد واحدهای فناور، روند اجرایی تیم سازی، ایده پردازی و آشنایی با مراحل ورود به بازار کار و مراکز رشد و پارک علم و فناروی استان و چگونگی ارائه یک ایده، مراحل ساخت  تیم و تضمین امنیت ایده ها، توضیحاتی داده شد.

در این جلسه، دکتر ترابی پوده، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه لرستان، غلامرضایی و پیرداده، از مدیران پارک علم و فناوری استان لرستان،  امید سلیمانی، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مهدی امید، معاون مدیر فرهنگی و مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه، محمد یگانه، مسئول کانونهای فرهنگی، هنری، رحیم زاده، مسئول اداره انجمنهای علمی ـ دانشجویی و دبیران و فعالان انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه لرستان، حضور داشتند و دیدگاههای خود را در راستای نهادینه سازی فرهنگ کار و تلاش، ایده پردازی، خلاقیت و نوآوری جهت ارایه ایده ها در مراکز رشد و پارک علم و فناوری، پرداختند.

منبع خبر: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان.

۱۳۹۷/۱۲/۱۱ - ۰۰:۰۰