دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر: دانشگاهیان پیشگام در تبیین آموزه های امام علی (ع) هستند

۱۳۹۷/۱۲/۰۸

دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر، آیت اله کاظم صدیقی، در آیین افتتاح دهمین همایش بین المللی سیره علوی گفت:«شاهد هستیم که دانشگاهیان، پیشگام در تبیین آموزه های امام علی (ع) هستند و این چنین حرکتها و خدمتهایی، باعث گره گشایی از کار شیعیان می شود».

آیت اله صدیقی، تشریح کرد:«راه صراط، پیروی از آموزه های دینی و سیره امام علی (ع) است».

وی اظهار داشت:« توجه به سیره امام علی (ع)، اقیانوسی از کمال مطلق، معنویت و اخلاق مداری را به ما نشان می دهد».

دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر و امام جمعه تهران، توضیح داد:«فرهنگ، ریشه استقلال، اخلاق و اقتصاد است و بایستی فرهنگ علوی را بیش از پیش، تقویت کنیم».

آیت اله صدیقی، افزود:«اقتصاد لیبرالی و سبک زندگی سکولار، نوعی اقتصاد و سبک زندگی بدون هدف است؛ در حالی که اقتصاد اسلامی، دارای هدف است و هدف نهایی، به کمال رساندن انسان است».

دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر، از تلاشهای رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و سایر مدیران استان برای برگزاری دهمین همایش بین المللی سیره علوی، تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است صبح روز چهارشنبه، 8 اسفندماه، این همایش بین المللی با حضور دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر، آیت اله کاظم صدیقی، استاندار لرستان، سیدموسی خادمی، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، سیدضیاء هاشمی و سایر مدیران استان، در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، افتتاح شد.

تعداد 320 مقاله برای همایش ارسال شد که نزدیک به 170 مقاله، انتخاب و در قالب پوستر و سخنرانی، پذیرفته شدند.

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰