تجلیل از نفرات برتر دهمین همایش بین المللی سیره علوی

۱۳۹۷/۱۲/۰۸

از نفرات برتر دهمین همایش بین المللی سیره علوی، تجلیل شد.

عصر روز چهارشنبه، هشتم اسفندماه، آیین اختتامیه دهمین همایش بین المللی سیره علوی، با حضور رئیس همایش (دکتر خسرو عزیزی)، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی)، مسئول دبیرخانه مجمع اندیشمندان ایران و جهان عرب، دکتر حسن عبدی پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل)، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان (زینی وند مقدم) و برخی دیگر از مدیران دانشگاهی، در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار، و از نفرات برتر تجلیل شد.

تعداد 24 داور از داخل کشور و 12 داور از خارج از کشور، مقالات ارسالی را مورد داوری قرار دادند.

به گفته دبیر علمی همایش، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، از تعداد نزدیک به 300 مقاله ارسالی، تعداد 163 مقاله در قالب پوستر و سخنرانی، پذیرفته شد.

دبیر علمی دهمین همایش بین المللی سیره علوی، گفت:« این همایش دارای پنلهای اجتماعی و اقتصادی بود که تعداد 47 مقاله در پنلهای اجتماعی و اقتصادی، ارائه شدند».

اسامی نفرات برتر که مورد تجلیل قرار گرفتند:

مهدی زارع، سمیه صولتی، ساسان امیری، خدیجه احمدی بیغش، مهرداد امیری، سیده محبوبه کشفی، محسن بیات.

گفتنی است آیین افتتاح این همایش بین المللی که شرکت کنندگانی از کشورهای عراق، مصر، پاکستان و افغانستان، در آن حضور داشتند، صبح روز چهارشنبه، هشتم اسفندماه، با حضور دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر، آیت اله کاظم صدیقی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان، آیت اله سیداحمد میرعمادی، استاندار لرستان، سیدموسی خادمی، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، سیدضیاء هاشمی و سایر مدیران دانشگاهی و اجرایی استان لرستان، برگزار شد.

دبیر اجرایی دهمین همایش بین المللی سیره علوی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود بود.

وی، مدیر گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان است.

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰