برگزاری مراسم روز وکیل توسط انجمن علمی حقوق دانشگاه لرستان/ تجلیل از دکتر محمدحسین حجاریان

۱۳۹۷/۱۲/۰۸

انجمن علمی حقوق دانشگاه لرستان، مراسم گرامیداشت روز وکیل را برگزار و از اولین وکیل استان لرستان، دکتر محمدحسین حجاریان، تجلیل کرد.

هفتم اسفندماه روز استقلال کانون وکلای دادگستری و روز وکیل مدافع نامگذاری شده است و به همین مناسبت، مراسمی را با حضور رئیس کانون وکلای استان لرستان، دکتر کیانوش هادی پور و پیشکسوت وکالت در استان لرستان و اولین وکیل این استان، دکتر محمدحسین حجاریان در سالن آمفی تئاتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان (دانشکده اقتصاد)، برگزار شد.

دکتر محمدحسین حجاریان به سخنرانی پرداخت و یک روند تاریخی از زمانی که شروع به وکالت کرده است را برای دانشجویان توضیح داد.

وی توضیح داد که در سال 1338 در شهر خرم‌آباد شروع به وکالت کرده است.

دکتر حجاریان ابزار خرسندی کرد از اینکه استان لرستان دارای کانون وکلای دادگستری است و تعداد 700 نفر وکیل و کارآموز نیز عضو این کانون هستند.

مدیر گروه حقوق دانشگاه لرستان، حمیدرضا کارگر نیز در سخنان کوتاهی، از زحمات و تلاشهای دکتر حجاریان، قدردانی کرد.

دکتر حجاریان در سال 56 موفق به اخذ مدرک تحصیلی دکترای حقوق از دانشگاه تهران شد.

این مراسم با استقبال دانشجویان رشته تحصیلی حقوق دانشگاه لرستان مواجه شد.

رئیس کانون وکلای دادگستری استان لرستان، دکتر کیانوش هادی‌پور نیز در سخنان کوتاهی تاریخچه استقلال کانون وکلای دادگستری را برای دانشجویان تشریح کرد.

انجمن علمی حقوق دانشگاه لرستان با پخش کلیپ تصویری، گزارش عملکرد خود را برای دانشجویان و مهمانان حاضر در این مراسم، توضیح داد.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، دکتر داریوش یاراحمدی نیز در این مراسم حضور داشت.

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰