آیت اله میرعمادی: روش حکومت داری امام علی (ع) براساس عدالت و صداقت است

۱۳۹۷/۱۲/۰۸

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد، در آیین افتتاح دهمین همایش بین المللی سیره علوی، گفت:« روش حکومت داری امام علی(ع)، براساس عدالت و صداقت است».

آیت اله سیداحمد میرعمادی، در این آیین که صبح روز چهارشنبه، 8 اسفندماه در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، توضیح داد:«عنوان امسال همایش، با رویکرد اقتصادی است؛ زیرا هر سال، عناوین همایش، براساس منویات مقام معظم رهبری، مشخص و تعیین می شوند».

وی اظهار داشت:«بیانیه مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب اسلامی، برگرفته از آموزه ها و سیره امام علی (ع) است و توجه به محتوای این بیانیه، تضمین کننده آینده کشور است».

امام جمعه خرم آباد افزود:«برای رفع مشکلات اقتصادی، نیازی به بیگانگان نداریم؛ بلکه نوع روش مدیریتی ما بایستی به صورت کامل، براساس سیره و روش مدیریت و حکومتداری امام علی(ع) باشد».

نماینده ولی فقیه در استان لرستان، بیان داشت:«الگوها و اُسوه های دینی ما، تمدن ساز هستند».

آیت اله میرعمادی، اظهار داشت:«در روش مدیریتی امام علی(ع)، هم مشارکت مردم دارای اهمیت است و هم توجه به استقلال اقتصادی و عدم وابستگی به بیگانگان».

وی افزود:«اگرچه حضرت علی (ع)، در مدت پنج سال حکومتداری، با سه جنگ مهم مواجهه شدند اما در شرایط جنگی نیز، یک لحظه از معیشت و اقتصاد مردم غافل نشدند».

گفتنی است این همایش بین المللی با حضور دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر، آیت اله کاظم صدیقی، استاندار لرستان، سیدموسی خادمی، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، سیدضیاء هاشمی و سایر مدیران دستگاههای اجرایی استان افتتاح شد.

تعداد 320 مقاله برای همایش ارسال شد که نزدیک به 170 مقاله، انتخاب و در قالب پوستر و سخنرانی پذیرفته شدند.

امسال این همایش، با پیگیریهای تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، تراز بین المللی یافت.

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰