حجت الاسلام و المسلمین فاضلی: اسلام یک دین برنامه محور است

۱۳۹۷/۱۲/۰۷

کانون تحول و همبستگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، نشست هم اندیشی با تشکلهای دانشجویی این دانشگاه را برگزار نمود.

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسملین عبداله فاضلی، در این نشست که ظهر روز سه شنبه، 7 اسفندماه در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت:«باید همفکری تشکلهای دانشجویی با سلایق مختلف را در جهت رفع مشکلات افزایش داد».

حجت الاسلام و المسملین فاضلی، تصریح کرد:«دین اسلام یک دین جامع و کامل است و برای زندگی همه اقشار جامعه دارای برنامه است».

وی توضیح داد:«دانشجویان و همه ما باید با تبعیت از دین اسلام، در همه برنامه های زندگی مان دارای برنامه باشیم».

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، تصریح کرد:«برنامه محوری و رقابت گرایی در فعالیتهای تشکلهای دانشجویی، یک موضوع مهم است که باید تقویت شود».

حجت الاسلام و المسلمین فاضلی، افزود:«بایستی از ظرفیتهای تشکلهای دانشجویی دانشگاه لرستان، برای جذب هرچه بیشتر دانشجویان استفاده نمود».

وی تأکید کرد:«تشکلهای دانشجویی همیشه می بایست براساس روحیه نشاط دانشجویی و رقابت سالم، به فعالیتهای خود بپردازند».

گفتنی است نمایندگان تشکلهای دانشجویی که در این جلسه حاضر بودند نقطه نظرات خود را در زمینه های مختلف مطرح کردند که مهم ترینشان به این شرح است:

_ تقویت اینگونه برنامه های همفکری در راستای رفع مشکلات.

_ تقویت روحیه خودباوری و امیدآفرینی در بین دانشجویان.

_ تشکیل تیمهای کارشناسی برای بررسی وضعیت برخی آسیبها.

دانشگاه لرستان دارای سه تشکل دانشجویی بسیج  دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان و جامعه اسلامی دانشجویان است.

۱۳۹۷/۱۲/۰۷ - ۰۰:۰۰