برگزاری جشن ازدواج دانشجویی توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۱۲/۰۴

جشن ازدواج دانشجویی، توسط ستاد ازدواج دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی در این جشن، که صبح روز شنبه، 4 اسفندماه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت:«زوجیت، یک نعمت است که از طرف خداوند به همه موجودات از جمله انسانها داده شده است و باید قدردان این نعمت باشیم».

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی، افزود:«تشکیل خانواده و سبک زندگی در این نهاد خانواده، یک نوع با هم بودن است و همیشه بایستی نهاد خانواده را تقویت نمود».

وی تشریح کرد:« این جشن در دانشگاه لرستان با حضور 27 زوج دانشجویی برگزار شده است و در کل دانشگاههای استان لرستان، مجموعاً و تاکنون، تعداد 290 زوج دانشجویی برای ازدواج دانشجویی، ثبت نام کرده اند».

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل نیز در سخنانی، فرا رسیدن ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن، را شادباش، و از طرف هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، شروع زندگی مشترک زوجهای جوان دانشجویی را به آنها تبریک و تهنیت گفت.

گفتنی است این جشن، همزمان با هفته گرامیداشت مقام زن و در آستانه فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، برگزار شد.

اجرای برنامه های شاد نمایشهای طنز و برگزاری مسابقه، از دیگر بخشهای این جشن دانشجویی بود.

۱۳۹۷/۱۲/۰۴ - ۰۰:۰۰