برگزاری کوهپیمایی ویژه کارکنان دانشگاه لرستان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

۱۳۹۷/۱۱/۲۱

کوهپیمایی ویژه کارکنان دانشگاه لرستان، به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، برگزار شد.

صبح روز یکشنبه، 21 بهمن ماه، همزمان با ایام دهه مبارک فجر، کوهپیمایی ویژه کارکنان دانشگاه لرستان، از مسیر گلزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان تا کوهپایه شمالی دانشگاه، برگزار شد.

این برنامه را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار کرد.

کارکنان دانشگاه لرستان، با قرائت فاتحه و غبار روبی مزار سه شهید گمنام دانشگاه، به مقام شامخ شهدا، ادای احترام کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، در این مراسم و در جمع کارکنان دانشگاه لرستان، بر حضور حداکثری دانشگاهیان استان لرستان در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، تأکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین فلاحی اصل، تشریح کرد:«همیشه باید یاد و خاطره شهدا را گرامی بداریم و همواره از خانواده های معظم شهدا، تکریم کنیم».

در این برنامه، به قید قرعه و با اهدای جوایزی، از تعداد 15 نفر از کارکنان دانشگاه لرستان، تقدیر شد.

۱۳۹۷/۱۱/۲۱ - ۰۰:۰۰