ششمین روز دهه مبارک فجر/ تجلیل از خانواده های معظم شهدا/ تعویض پرچم بارگاه شهدای گمنام دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۱۱/۱۷

از کارکنان و اعضای هیئت علمی فرزند، برادر و خواهر شهید دانشگاه لرستان، تجلیل و در آیینی معنوی، پرچم بارگاه مزار شهیدان گمنام دانشگاه، تعویض شد.

همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر (چهارشنبه، 17 بهمن ماه)، با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی)، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی)، معاونان، مدیران، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه، از کارکنان و اعضای هیئت علمی فرزند، برادر و خواهر شهید دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

این آیین معنوی، به مناسبت فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

قرائت فاتحه، ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، عطرافشانی و غبار روبی مزار سه شهید گمنام، از جمله برنامه های این آیین معنوی بود.

همچنین پرچم متبرک حرم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع)، در محل بارگاه سه شهید گمنام دانشگاه لرستان، به اهتزاز درآمد و تعویض پرچم، صورت گرفت.

اجرای مداحی به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از دیگر بخشهای این مراسم معنوی بود.

دانشگاهیان دانشگاه لرستان، بار دیگر با آرمانهای انقلاب اسلامی و شهیدان، تجدید میثاق کردند.

۱۳۹۷/۱۱/۱۷ - ۰۰:۰۰