حجت الاسلام و المسلمین قدرتی: سیره حضرت فاطمه (س) تبیین مقام ولایت و خنثی سازی شبهات بود

۱۳۹۷/۱۱/۱۷

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در آیین تجلیل از خانواده های معظم شهدا، گفت:«سیره حضرت فاطمه زهرا (س)، دفاع از مقام ولایت و خنثی سازی شبهات بود».

حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، در آیین تجلیل از کارکنان و اعضای هیئت علمی فرزند، برادر و خواهر شهید که صبح روز چهارشنبه، 17 بهمن ماه در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد:«تببین مقام ولایت و دفاع از جایگاه ولایت و همچنین پاسخگویی قوی به شبهات، جزء سیره حضرت فاطمه زهرا (س) بود».

وی تشریح کرد:«خنثی سازی شبه پراکنیها در مورد حضرت علی (ع)  و مقام ولایت، از جمله اقدامات مهم حضرت فاطمه زهرا (س) بود».

حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، تشریح کرد:«امیرالمؤمنین (ع)، دنبال اجرای شریعت بودند اما دنبال ریاست نبودند و حب مقام و منصب نداشتند».

وی تصریح کرد:«همه ما باید سیره حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی خویش قرار بدهیم؛ ما هم باید از حریم ولایت دفاع کنیم و جایگاه ولایت را تبیین کنیم».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان افزود:« دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران بایستی، بیش از پیش، تبیین شود و همه ما مدیون شهدا هستیم».

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی، توضیح داد:«همیشه باید از خانواده های معظم شهدا تکریم کنیم و همیشه باید قدردان صبوری و بزرگواری خانواده های معظم شهدا باشیم».

۱۳۹۷/۱۱/۱۷ - ۰۰:۰۰