نشست تبیین علمی دستاوردهای انقلاب اسلامی با حضور سردار کشکولی برگزار شد

۱۳۹۷/۱۱/۱۵

با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، نشست روشنگری با موضوع تبیین علمی دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی، برگزار شد.

این نشست را سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، به مناسبت فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی (ایام دهه مبارک فجر)، با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، برگزار کرد.

نشست تبیین علمی دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی ایران، صبح روز دوشنبه، 15 بهمن ماه، همزمان با چهارمین روز از ایام دهه مبارک فجر، در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س)، گفت:« همه باید تلاش کنیم با تقویت وحدت و همدلی، دستاوردهای انقلاب اسلامی را بیش از پیش، برای جوانان و دانشجویان تبیین نماییم».

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، سردار مرتضی کشکولی، در این نشست، بر تبیین علمی دستاوردهای انقلاب اسلامی توسط نخبگان و اساتید دانشگاهی در جهت هرچه بیشتر آشنا شدن جوانان و دانشجویان با دستاوردهای انقلاب اسلامی، تأکید کرد.

اعضای هیئت علمی نیز دیدگاهها و پیشنهادات خود را در این رابطه، بیان نمودند.

۱۳۹۷/۱۱/۱۵ - ۰۰:۰۰