برگزاری اولین نشست شورای راهبردی گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر عزیزی

۱۳۹۷/۱۱/۱۴

اولین نشست هم اندیشی شورای راهبردی گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان، به ریاست دکتر خسرو عزیزی، برگزار شد.

صبح روز یکشنبه، 14 بهمن ماه، این نشست، در محل  حوزه ریاست دانشگاه لرستان، برگزار شد.

رئیس شورای راهبردی گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، در این نشست، بر ارتقای زیرساختهای دانشگاه لرستان در زمینه های مختلف، جهت تقویت بُعد بین المللی دانشگاه لرستان، تأکید نمود.

دکتر عزیزی تصریح کرد:«توانمندیهای دانشگاه لرستان در جهت تقویت بُعد بین المللی دانشگاه، بایستی بیش از پیش، ارتقا یابند».

رئیس دانشگاه لرستان افزود:«گسترش همکاریهای بین المللی دانشگاه لرستان در جهت تقویت بُعد بین المللی دانشگاه و بسط دیپلماسی علمی است».

دکتر عزیزی تشریح کرد:«برای تقویت بعد بین المللی دانشگاه، باید شاخصهای مورد نظر را در همه زمینه ها ارتقا داد».

دبیر شورای راهبردی گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود نیز بر افزایش همکاریهای بین المللی دانشگاه لرستان تأکید کرد و گفت:«خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه در دانشگاه لرستان انجام شده است».

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاتمی کن کبود، تصریح کرد:«گسترش همکاریهای بین المللی دانشگاه لرستان به ویژه گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی دانشگاههای کشورهای اسلامی، از جمله موضوعات مهمی  است که باید برای تحقق کامل آنها، بیش از پیش، اهتمام و برنامه ریزی نماییم».

۱۳۹۷/۱۱/۱۴ - ۰۰:۰۰