تجدید میثاق با شهدا و پیاده روی همگانی ویژه دانشگاهیان دانشگاه لرستان همزمان با ایام دهه مبارک فجر

۱۳۹۷/۱۱/۱۳

هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، با حضور در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه و شرکت در برنامه پیاده روی همگانی ویژه دانشگاهیان (از بوستان شهدای گمنام تا سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه)، فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

صبح روز شنبه، 13 بهمن ماه، همزمان با دومین روز از ایام مبارک دهه فجر، هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، با حضور در محل مزار سه شهید گمنام، با آرمانهای انقلاب اسلامی و شهدا، تجدید میثاق کردند.

سپس، برنامه پیاده روی همگانی با شرکت مسئولان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان، همراه با سر دادن شعارهای ضد استکبار جهانی، از محل بوستان شهدا تا سالن ورزشی امام علی (ع)، اجرا شد.

در محل سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان، مراسم قرعه کشی، انجام و به تعداد 40 نفر از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، به مناسبت فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، جوایزی اهدا شد.

همچنین، به دو نفر از کارکنان دانشگاه لرستان که تاریخ تولد آنها، بهمن ماه 57 است، جوایزی اهدا شد.

این برنامه را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، اجرا نمود.

۱۳۹۷/۱۱/۱۳ - ۰۰:۰۰