پیام شادباش فرا رسیدن دهه غرورآفرین و مبارک فجر

۱۳۹۷/۱۱/۱۲

فرا رسیدن ایام دهه مبارک فجر و سالروز ورود تاریخی و تاریخ ساز رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) به میهن، و چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را به ملت ولایت مدار، شجاع و همیشه در صحنه ایران اسلامی، تبریک عرض می نماییم.

چهل سال است که ملت شهیدپرور ایران، براساس ولایت مداری و نصرت الهی، در مسیر مکتب فکری حضرت امام (ره) حرکت کرده است و در آینده نیز، این حرکت اقتدارآفرین و افتخارآفرین، استمرار خواهد داشت.

بی تردید، استقلال، امنیت، جمهوریت و اسلامیت، تحت زعامت ولایت فقیه، از جمله اساسی ترین و استوارترین دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است.

فرا رسیدن این ایام غرورآفرین و خجسته را به ملت حماسه ساز، به ویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و جامعه دانشگاهیان استان لرستان، تبریک می گوییم.

ان شاالله، امسال هم در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، همچون سالهای گذشته، همه با هم و با اتحاد و انسجام، در آیینهای گرامیداشت این ایام، به ویژه در راهپیمایی اقتدارآفرین 22 بهمن ماه، حضور حداکثری داشته باشیم.

روابط عمومی دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۱۱/۱۲ - ۰۰:۰۰