کارگاه دانش افزایی و توانمندسازی برگزار شد

۱۳۹۷/۱۱/۰۹

کارگاه یک روزه دانش افزایی و توانمندسازی، با تدریس دکتر سعید غلامرضایی، در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این کارگاه، صبح روز سه شنبه، 9 بهمن ماه برگزار شد.

گروه نظارت،ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، این کارگاه آموزشی را برگزار کرد.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، دکتر احسان رشیدیان، نائب رئیس، و دکتر نعمت شمش، دبیر این هیئت است.

در این کارگاه، دکتر نعمت شمس، شرح مختصری را درباره آیین نامه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، بیان نمود.

وضعیت آموزش عالی استان لرستان نیز توسط دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان، تشریح شد.

در ادامه، مدرس کارگاه، دکتر سعید غلامرضایی، مباحث آموزشی مرتبط با  این کارگاه را بیان کرد.

کارگاه، با موضوع «تضمین کیفیت، جایگاه و مبانی آن در آموزش عالی»، برگزار شد.

۱۳۹۷/۱۱/۰۹ - ۰۰:۰۰