عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست سرآمدان علمی ایران/ رتبه 17 دانشگاه لرستان در کشور

۱۳۹۷/۱۱/۰۲

دکتر محسن عادلی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان (گروه شیمی آلی)، با کسب 297 امتیاز، در فهرست گروه الف سرآمدان علمی ایران قرار گرفت.

فدراسیون سرآمدان علمی ایران، تحت حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تعداد 70 نفر از محققان کشور را در سال 1397 به عنوان سرآمد علمی کشور انتخاب کرده است.

این افراد در دو قالب گروه الف و ب (50 نفر اول و 20 نفر دوم) انتخاب شده‌اند.

در این راستا، دکتر محسن عادلی، عضو هیئت علی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان (گروه آموزشی شیمی آلی)، با امتیاز 297 ، در فهرست گروه الف فهرست سرآمدان علمی ایران قرار گرفت.

در این رابطه، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان، می گوید:« فدارسیون سرآمدان علمی ایران بر اساس آیین‌نامه انتخاب و حمایت سرآمدان علمی، و پس از بررسی وضعیت علمی 250 نفر از پژوهشگران واجد شرایط کشور، از 70 نفر آن‌ها در قالب پژوهانه و همکاری تحقیقاتی دانشجویان پسادکترا، حمایت خواهد کرد».

گفتنی است دانشگاه لرستان از بین 33 دانشگاه و مؤسسه آموزشی و پژوهشی کشور، در رتبه 17  رتبه بندی فدراسیون سرآمدان ایران (معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)، قرار گرفته است.

منبع خبر: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان.

۱۳۹۷/۱۱/۰۲ - ۰۰:۰۰