بازدید مسئولان صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه لرستان و اظهار رضایت از عملکرد تیم مدیریتی دانشگاه

۱۳۹۷/۱۱/۰۱

معاون برنامه ریزی صندوق رفاه دانشجویان، مسئول بخش ادارات تغذیه و مسئول بخش وامهای دانشجویی این صندوق، از دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

روز یکشنبه، 30 دی ماه، معاون برنامه ریزی صندوق رفاه دانشجویان (دکتر حسینی)، مسئول بخش ادارات تغذیه صندوق رفاه(دکتر جعفری) و مسئول بخش وامهای دانشجویی صندوق رفاه (مهندس مالکی)، برای بررسی وضعیت رفاهی دانشگاه لرستان، از این دانشگاه، بازدید کردند.

در این بازدید، مستندات و مدارک، مورد ارزیابی تیم بازدیدکننده قرار گرفت و از اقدامات انجام شده تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، به ویژه حوزه عملکرد معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، اظهار رضایت شد.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت اله یونسی، نیز گزارشی از مجموع اقدامات انجام شده در بخشهای تغذیه، نقلیه و خوابگاههای دانشجویی را ارائه نمود.

دکتر یونسی تصریح کرد:«هدف از برنامه ریزیها و اقدامات انجام شده، رضایتمندی بیش از پیش دانشجویان از امکانات رفاهی دانشگاه لرستان است».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، اظهار داشت:«خوشبختانه با حمایت ریاست محترم دانشگاه و تلاش مجموعه تیم مدیریتی دانشگاه، اقدامات زیرساختی خوبی در راستای بهبود شرایط رفاهی دانشجویان دانشگاه لرستان، انجام شده است».

گفتنی است تیم بازدیدکننده، از خوابگاههای دانشجویی نیز بازدید و با برخی از دانشجویان ساکن خوابگاهها، به گفتگو پرداختند.

۱۳۹۷/۱۱/۰۱ - ۰۰:۰۰