تجلیل از کارکنان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان توسط رئیس دانشکده

۱۳۹۷/۱۰/۳۰

رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، دکتر فریدون امیدی نسب، از کارکنان این دانشکده، تجلیل کرد.

با پایان یافتن ترم اول تحصیلی سال تحصیلی 98 _ 97 ، از کارکنان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

دکتر امیدی نسب، در جمع کارکنان دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، گفت:«اینگونه برنامه ها در جهت تقدیر از زحمات و تلاشهای صادقانه کارکنان دانشکده فنی و مهندسی در مدت یک ترم گذشته است».

رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، تشریح کرد:«کارکنان یک سازمان، مثل اعضای یک خانواده هستند و باید با همکاری با همدیگر و استفاده از تجربیات کاری یکدیگر، شاخصهای کاری را ارتقا بخشند که خوشخبتانه فضای کاری دانشکده فنی و مهندسی، یک فضای همدلی و همکاری است».

دکتر فریدون امیدی نسب، تصریح کرد:«تلاش این است که بتوانیم رضایتمندی اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده را افزایش بدهیم».

وی افزود:«از هرگونه پیشنهاد و انتقاد در جهت بهبود کارها و کمک به ارتقای شاخصهای کاری، استقبال می کنیم».

دکتر امیدی نسب توضیح داد:«امتحانات این ترم دانشکده فنی و مهندسی، برای اولین بار، به صورت متمرکز برگزار شدند».

گفتنی است در این آیین، که صبح روز یکشنبه، 30 دی ماه در محل دفتر ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برگزار شد، با اهدای لوح های تقدیر و هدایا، از کارکنان دانشکده فنی و مهندسی، تجلیل شد.

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، دارای تعداد 39 عضو هیئت علمی، هفت گروه آموزشی و بیش از 1400 دانشجوست.

۱۳۹۷/۱۰/۳۰ - ۰۰:۰۰