جلسه هماهنگی دانشگاههای استان برای اجرای برنامه های گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

۱۳۹۷/۱۰/۲۹

اجرای برنامه‌های دانشگاههای استان لرستان در راستای گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، علاوه بر ایام دهه مبارک فجر، تا پایان سال 97 تداوم خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، ظهر روز شنبه، 29 دی ماه، جلسه‌ی شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان لرستان، به ریاست معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل و به میزبانی دانشگاه فرهنگیان استان لرستان، برگزار شد.

در این جلسه، مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان لرستان حضور داشتند و  هرکدام، دیدگاههای خود را در جهت هرچه بهتر برگزار نمودن برنامه های گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران (چهل سالگی انقلاب)، با محوریت برنامه های دهه فجر، ارائه نمودند.

دکتر فلاحی اصل نیز بر حضور باشکوه و گسترده مردم به‌ویژه دانشجویان (همچون سالهای قبل)، در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن امسال، تأکید نمود.

در این جلسه، تصویب شد که محل تجمع دانشگاهیان استان لرستان در روز 22 بهمن امسال برای شرکت گسترده در راهپیمایی، رأس ساعت 9 صبح، در محل فاطمیه (س) شهر خرم‌آباد، خواهد بود.

۱۳۹۷/۱۰/۲۹ - ۰۰:۰۰