برگزاری جشن دانش آموختگی در دانشگاه لرستان با استقبال دانشجویان

۱۳۹۷/۱۰/۲۶

جشن دانش آموختگی، با استقبال دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته های تاریخ، ژئومورفولوژی، آب و هواشناسی، مدیریت بازرگانی، فلسفه و کلام اسلامی و علوم تربیتی، ورودی سال 94 با حضور بیش از 150  نفر از دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی و تعداد زیادی از خانواده های دانشجویان، برگزار شد.

این جشن، بعدازظهر روز چهارشنبه، 26 دی ماه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و با حضور رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه، دکتر مسعود طاهری نیا و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و با اهدای لوح تقدیر به دانش آموختگان، برگزار شد.

در این جشن، برنامه های متنوعی از جمله پانتومیم و موسیقی محلی توسط گروه دانشجویی کانون آوای دانشگاه لرستان، اجرا شدند.

اجرای جشن های دانش آموختگی در دانشگاه لرستان، از جمله برنامه های انگیزه بخش در بین دانشجویان برای ادامه تحصیلات در مقاطع بالاتر، تکریم از دانشجویان و خانواده هایشان و تجلیل از اعضای هیئت علمی گروههای مختلف آموزشی است.

۱۳۹۷/۱۰/۲۶ - ۰۰:۰۰