برگزاری جلسه مشترک برنامه ریزی برای برگزاری کنفرانس بین المللی شرکتهای توزیع نیروی برق

۱۳۹۷/۱۰/۱۸

جلسه مشترک مدیران دانشگاه لرستان و شرکت توزیع نیروی برق استان برای هماهنگی و برنامه ریزی مشترک در جهت برگزاری هرچه بهتر کنفرانس شرکتهای توزیع نیروی برق کشور برگزار شد.

براساس برنامه ریزیهای انجام شده، قرار است بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی شرکتهای توزیع نیروی برق کشور، اردیبهشت ماه 98 و به میزبانی دانشگاه لرستان، برگزار شود.

جلسه هماهنگی به ریاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان و در محل اتاق کار وی تشکیل شد.

رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان (دکتر امیری)، رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان (دکتر شاکرمی)، مدیر ارتباط دانشگاه و جامعه (دکتر الماسی)، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان (دکتر امیدی نسب)، مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان (دکتر احمدی خلجی)، برخی اعضای هیئت علمی گروه برق دانشگاه لرستان و مدیرانی از شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان، حضور داشتند.

اعضای حاضر در جلسه، پیشنهادات و دیدگاههای خود را در جهت هرچه بهتر برگزار شدن کنفرانس مذکور، بیان نمودند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان گفت:«برگزاری چنین کنفرانسهایی در جهت تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت است».

وی تصریح کرد:«پژوهشهای کاربردی در راستای نیازهای استانی و منطقه ای، برای رفع چالشها از موضوعات مهمی است که بایستی بیش از پیش، مورد توجه قرار گیرد».

دکتر فیضیان گفت:«هدف از برگزاری اینگونه جلسات، هم افزایی هرچه بیشتر برای برگزاری کیفی کنفرانس بین المللی شرکتهای توزیع نیروی برق است».

گفتنی است این جلسه، ظهر روز سه شنبه، 18 دی ماه، برگزار شد.

۱۳۹۷/۱۰/۱۸ - ۰۰:۰۰