قدردانی معاون وزیر علوم از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۱۰/۱۵

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر غلامرضا غفاری، با ارسال نامه ای خطاب به معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، به خاطر انتشار فصلنامه تخصص ایدوکا، از مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، قدردانی کرد.

تهیه و انتشار فصلنامه تخصصی ایدوکا، یک فعالیت مشترک بین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و بنیاد نخبگان استان لرستان است.

هدف از انتشار این فصلنامه، تقویت فرهنگ کار و تلاش، ایده پردازی و کارآفرینی در بین دانشجویان است.

در متن نامه معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، خطاب به معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، آمده است:

«ضمن قدردانی از زحمات آن مجموعه، اعلام می گردد که فصلنامه تهیه شده، اقدام ارزشمندی است که استمرار آن منجر به نتایج مطلوبی خواهد شد. مقتضی است ضمن ارتباط گیری مناسب با پارک علم و فناوری استان لرستان و بهره گیری از ظرفیت انجمنهای علمی دانشجویی و شرکتهای دانش بنیان، نسبت به اجرایی نمودن پیشنهادات ارائه شده در فصلنامه، اقدام مقتضی صورت گیرد؛ همچنین این معاونت برای مساعدت در چارچوب وظایف و اختیارات خود، اعلام آمادگی می نماید».

گفتنی است شماره دوم فصلنامه ایدوکا در زمستان 97 منتشر می شود.

رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، حمایت از نشریات تخصصی دانشجویی است.

یکی از اهداف تهیه و انتشار نشریات حوزه ایده پردازی و کارآفرینی، تقویت ارتباط هرچه بیشتر بین دانشگاه و صنعت است.

۱۳۹۷/۱۰/۱۵ - ۰۰:۰۰