برگزاری جلسه مشترک مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان

۱۳۹۷/۱۰/۱۰

جلسه مشترک مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برای برگزاری هرچه بهتر بیست و چهارمین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق کشور که قرار است اردیبهشت ماه 98 به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شود، تشکیل شد.

در این جلسه که صبح روز دوشنبه 10 دی ماه در محل اتاق کار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان برگزار شد و رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، دکتر فریدون امید نسب و برخی اعضای هیئت علمی نیز حضور داشتند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان، مهندس فریدون خودنیا از همکاریهای دانشگاه لرستان تشکر کرد و گفت:«تلاش و برنامه ریزی به صورت پیوسته برای برگزاری هرچه بهتر کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق کشور ادامه دارد و به طور حتم این کنفرانس دستاوردهای اثرگذاری برای صنعت برق استان لرستان خواهد داشت».

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان نیز در این جلسه تشریح کرد:«دانشگاه لرستان ظرفیتهای علمی متعدد و فراوانی از جمله در گروه برق دارد که امیدواریم از این ظرفیتها برای رفع چالشهای استانی و منطقه ای بهره گیری شود».

وی بر تقویت پژوهشهای کاربردی در جهت رفع چالشهای استانی و منطقه ای تأکید نمود.

رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، دکتر فریدون امیدی نسب نیز بر آمادگی کامل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان در جهت بسط همکاریهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی با دستگاههای اجرایی استان و بخش خصوصی، تأکید کرد.

۱۳۹۷/۱۰/۱۰ - ۰۰:۰۰