رئیس دانشگاه لرستان: پتانسیل ایجاد پژوهشکده آب را در استان داریم

۱۳۹۷/۱۰/۰۸

خبرگزاری ایسنا نوشت:

رئیس دانشگاه لرستان گفت: «پتانسیل ایجاد پژوهشکده آب را در استان داریم.»

دکتر خسرو عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره پژوهشکده سنگ دانشگاه لرستان که جزو مصوبات دولت دهم بود، اظهار داشت: «وزارت علوم با توسعه کمی در ایجاد رشته‌های جدید، پژوهشکده و دانشگاه جدید با حساسیت عمل می‌کند».

وی ادامه داد: «احساس کردیم با توجه به وجود پتانسیل‌های لازم در حوزه معادن و سنگ، مصوبه مذکور را که ایجاد پژوهشکده سنگ است، پیگیری کنیم».

عزیزی گفت: «برای ایجاد این پژوهشکده، زیرساخت‌های لازم و تجهیزات آزمایشگاهی گران‌قیمت نیاز است».

رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: «با توجه به محدودیت‌های اعتباراتی و تجهیزاتی، نمی‌توانیم بودجه‌ای برای تجهیزات پژوهشکده سنگ لحاظ کنیم».

وی یادآور شد: «مقدمات پژوهشکده علمی _ تحقیقاتی بلوط و سنگ را انجام داده‌ایم و مقدمات اجرای آن در دست اقدام است».

رئیس دانشگاه لرستان بیان داشت: «پژوهشکده عسل و فرآورده‌های آن در هیأت امنای دانشگاه لرستان تصویب شد که باید در دفتر گسترش، مطرح و سپس ارزیابی و مجوز آن، نهایی شود».

وی تأکید کرد: «پتانسیل ایجاد پژوهشکده آب در استان را نیز داریم».

۱۳۹۷/۱۰/۰۸ - ۰۰:۰۰