نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار کشور/ فناوری ساخت عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست 76 فناوری برتر

۱۳۹۷/۱۰/۰۵

غرفه دانشگاه لرستان در نوزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار کشور، برپاست.

این نمایشگاه از سوم تا ششم دی ماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برپاست.

غرفه دانشگاه لرستان نیز در این نمایشگاه، آماده بازدید علاقه مندان است.

همچنین، فناوری دستگاه تست ضربه که توسط عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان (دانشکده فنی و مهندسی)، دکتر حسین حاتمی ساخته شده است به عنوان یکی از 76 فناوری برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رونمایی شد.

فناوری دستگاه تست ضربه سقوط آزاد ۷۵۰۰ ژول جزو ۷۶ فناوری برتر معرفی شده سال ۹۷ توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نوزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار است.

این دستگاه در سال ۹۷ از سامانه ایران تک هاب، TRL8  را اخذ کرد.

همچنین در ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، با سطح حمایتی دو، عرضه شده است.

این شرکت با مدیرعاملی عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، دکتر حسین حاتمی و حمایت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، در محل پارک علم و فناوری استان، مستقر است.

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ - ۰۰:۰۰