تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاهها و ادارات استان با حضور معاون استاندار + اسامی

۱۳۹۷/۰۹/۲۸

در مراسم اختتامیه نمایشگاه پژوهش و فناوری استان لرستان که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، حبیب­اله خجسته ­پور برگزار شد، پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه­ها و دستگاه­های اجرایی استان لرستان، مورد تجلیل قرار گرفتند.

این مراسم، صبح روز چهارشنبه، 28 آذرماه، در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان و با حضور معاون استاندار لرستان، خجسته­ پور، جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان لرستان، دکتر خسرو عزیزی، رؤسای دانشگاه­ها، مدیران ادارات و دستگاه­های اجرایی استان و پژوهشگران و فناوران برتر برگزار شد.

از 24 تا 30 آذرماه، هفته پژوهش و فناوری است و نمایشگاه پژوهش و فناوری استان لرستان با تعداد 54 غرفه در محل سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان برپاست.

اسامی پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه­ها و ادارات استان لرستان در سال 97 که در این مراسم، مورد تجلیل قرار گرفتند:

دانشگاه لرستان:

دکتر سعید فرهادی، دکتر عزت اله قدم پور، دکتر نعمت شمس، دکتر احمد اسماعیلی، دکتر رضا سپهوند، دکتر محسن ایزدی.

بخش دانشجویان دانشگاه لرستان: عباس حموله علی­ پور، ابوالقاسم گلخندان، شبنم ستاری.

دانشگاه آیت­ اله ­العظمی بروجردی:

دکتر موسی گاپله، دکتر یونس نادمی، دکتر رئوف مبشری.

بخش دانشجویان دانشگاه آیت­ اله العظمی بروجردی: مهدی صدیق، حسام گودرزی.

دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان:

دکتر منصور قادرپوری، دکتر حسین محمودوند، دکتر امین حسنوند، دکتر بهرام کهزادی، دکتر علی جعفری، دکتر حسین محمودوند.

مرکز تحقیقات داروهای گیاهی رازی: مسعود بهزادی­ فر.

بخش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان: معصومه نیازی، افشین حسنوند، زهره میربیک­ سبزواری.

دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان:

دکتر سیامک بهاروند، دکتر بهروز پروانه، هاجر باقری­ طولابی، دکتر علی آریاپور، دکتر محسن میرزایی.

شبنم بیرانوند (دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی).

دانشگاه پیام نور استان لرستان: دکتر منوچهر ططری، دکتر مرجان ادیب.

دانشگاه فرهنگیان استان لرستان: دکتر شجاع عربان.

زهرا ملک ­فر و امین یوسفوند (دانشجویان دانشگاه فرهنگیان).

دانشگاه فنی و حرفه­ ای: پروین مراحمی، رضا یگانه­ موسوی، نسیم قلی­زاده.

جهاد دانشگاهی لرستان: پروانه نژادسبزی، ابوذر علیزاده.

دانشگاه جامع علمی، کاربردی استان: کبری یوسفوند، جمشید منصوری­ کره ­ای.

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان: دکتر محمد مهرنیا، دکتر رضا سیاه ­منصور، دکتر مهناز رحمتی و مهندس شهلا احمدی.

اداره آموزش و پرورش استان لرستان: زهره دلفانی، دکتر ولی بهرامی، دکتر زینب باقری، دکتر زهرا معصوم ­پناه.

دانش ­آموزان: زهرا سیف، یاسمن ساکی، ستایش گودرزی، محمدحسین ابوالفتحی، محمدمهدی عبدی­ بسطامی، مهدیه اسکینی، علی ملکشاهیان.

استانداری لرستان: فرهاد طهماسبی­ نادری.

شرکت آب و فاضلاب روستایی استان لرستان: رضوان برمه­ زیار.

سازمان تأمین اجتماعی استان لرستان: فاطمه نادری.

پارک علم و فناوری استان لرستان: میثم معظمی­ گودرزی، محمد فرهادی، احمد ساکی.

بنیاد ملی نخبگان: دکتر ثنا عبدالحسینی، حسین اکبری.

صنعت، معدن و تجارت استان لرستان: رضوان هخامنش ­نیا.

۱۳۹۷/۰۹/۲۸ - ۰۰:۰۰