پیش نشست زمینه های گفتگوی فرهنگی ایران و جهان عرب برگزار می شود

۱۳۹۷/۰۹/۲۷

مرکز گروه مطالعات تمدنی به همراه دانشگاه لرستان، پیش نشستی را در راستای برگزاری پیش‎نشست‎های علمی مرتبط با همایش بین‎المللی گفتگوهای فرهنگی در چشم‎انداز تمدنی ایران و جهان عرب، برگزار می کنند.

مرکز گروه مطالعات تمدنی با همکاری دانشگاه لرستان در نظر دارد، پیش نشستی یک روزه را با عنوان «زمینه‎های گفتگوی فرهنگی ایران و جهان عرب» در روز دوشنبه سوم دیماه در دانشگاه لرستان برگزار نماید.

در این پیش نشست پنج عنوان مقاله ارائه خواهد شد که عناوین آنها عبارتند از: تکفیر، چالشی برای گفتگو اثر دکتر حبیب حاتمی، اربعین، بستری برای گفتگو اثر دکتر مهرداد امیری، جلوه اقلیمی بلاد عرب در تخت جمشید، اثر دکتر ابراهیم رایگانی؛ الگویی برای تبادل فرهنگی، دانشگاه و گفتگو در سپهر تمدنی (نمونه مورد جندی شاپور) اثر دکتر شهرام رهنما، تساهل و تسامح دینی از منظر عطار و ابن فارض، اثر دکتر علی حیدری.

گفتنی است همایش بین‎المللی گفتگوهای فرهنگی در چشم‎انداز تمدنی ایران و جهان عرب با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم و دانشگاه لرستان در خرداد ماه سال 98 برگزار خواهد شد.

منبع خبر: اداره بین الملل مرکز همکاریهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

۱۳۹۷/۰۹/۲۷ - ۰۰:۰۰